Продукти

Тапа за пръскащи системи 8мм
Крайна тапа за пръскащи системи 8ммОписаниеТапата се използва, когато трябва да се разкачи съществуваща система или се оставя свободен изход от ко...
Цена 3.00 лв.

Нови артикули

Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.
Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.ОписаниеЧетворната дюза е предназначена за използване в големи терариуми, вивариуми и палудариуми, когато трябва да се напръска голяма площ и дюзата да се закрепи към тавана или стен...
Цена 70.00 лв.

Вертикален Терариум 60-40-120


» » » » Вертикален Терариум 60-40-120
Вертикален Терариум 60-40-120


Вертикален Терариум 60-40-120

Цена в Лева : 200.00 лв.
Цена за доставка на един продукт: 22.00 лв.

Цена за доставка на всеки следващ: 22.00 лв.


Номер на Продукта: Lam Ter Vert 60-40-120

Куриерска фирма:
Цвят на Терариумът:
Количество продукти: 


Модел на Терариум  - Примерен модел на терариум 60-40-120Вертикален Терариум 60x40x120  - Вертикален Терариум 60x40x120 цвят БрезаВертикален Терариум 60x40x120  - Вертикален Терариум 60x40x120 цвят Дъб табак

Изработен вертикален терариум от ПДЧ материал, подходящ за много видове вървесни змии и влечуги.


Подходящ за:Терариумът е подходящ за средно големи до големи животни, обичащи да се катерят или живеещи в клоните на дърветата, като някои видове смоци, дървесни видове змии, млади игуани, различни видове гущери и др.

Материал: Терариумът е от Ламинирано ПДЧ, което засилва неговите влагозащитни, хигиенични свойства и улеснява почистването. Богатият избор от цветове дава възможност за съчетаване с цвета на мебелите в помещението, позволявайки сливането с другите мебели, въвеждайки екзотика във всеки дом.

Вентилация: Терариумът е с 4 предни вентилационни решетки и 2 големи (10 см) в горната част на гърба на терариумът. По този начин се осигурява добра циркулация, предотвратяваща застояването на въздуха и появата на мухъл.

Вратички: Вратичките на терариумът са от 4мм стъкло, плъзгащи се върху Е образни лайсни. Вратичките могат да се махат, за по-лесно почистване и аранжиране, благодарение на плъзгащият Е образен профил, използван за тях.

Характеристики:


Материал: Ламинирано ПДЧ;
Цвят: По избор
Дебелина на материал: 18 мм;
Дебелина на стъклото: 4 мм;
Брой вентилационни решетки: 6;


За цвят на терариумът, моля изберете една от опциите отгоре.

Цената на куриерските услуги варира според избраният метод и куриер. Ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за евентуално увеличение на цената.


Бъди първият да коментира този продукт!

Коментарите са спрени или не сте влезли в акаунта си!