Продукти

Преходник през стена за пръскащи системи 8мм
Преходник за пръскащи системи за преминаване през стена - 8ммОписаниеПреходника се използва, когато е нужно маркуча да премине през стена (стъкло,м...
Цена 3.50 лв.

Нови артикули

Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.
Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.ОписаниеЧетворната дюза е предназначена за използване в големи терариуми, вивариуми и палудариуми, когато трябва да се напръска голяма площ и дюзата да се закрепи към тавана или стен...
Цена 70.00 лв.

Вертикален Терариум 90-40-120


» » » » Вертикален Терариум 90-40-120
Вертикален Терариум 90-40-120


Вертикален Терариум 90-40-120

Цена в Лева : 235.00 лв.
Цена за доставка на един продукт: 25.00 лв.

Цена за доставка на всеки следващ: 25.00 лв.


Номер на Продукта: Lam Ter Vert 90-40-120

Куриерска фирма:
Цвят на Терариумът:
Количество продукти: 


Модел на Терариум  - Примерен модел на терариум 90-40-120Вертикален Терариум 90x40x120  - цвят БрезаВертикален Терариум 90x40x120  - цвят Дъб табак


Изработен вертикален терариум от ПДЧ материал, подходящ за много видове вървесни змии и влечуги.


Подходящ за:Терариумът е подходящ за средно големи до големи животни, обичащи да се катерят или живеещи в клоните на дърветата, като някои видове смоци, дървесни видове змии, млади игуани, различни видове гущери и др.

Материал: Терариумът е от Ламинирано ПДЧ, което засилва неговите влагозащитни, хигиенични свойства и улеснява почистването. Богатият избор от цветове дава възможност за съчетаване с цвета на мебелите в помещението, позволявайки сливането с другите мебели, въвеждайки екзотика във всеки дом.

Вентилация: Терариумът е с 4 предни вентилационни решетки и 2 големи (10 см) в горната част на гърба на терариумът. По този начин се осигурява добра циркулация, предотвратяваща застояването на въздуха и появата на мухъл.

Вратички: Вратичките на терариумът са от 4мм стъкло, плъзгащи се върху Е образни лайсни. Вратичките могат да се махат, за по-лесно почистване и аранжиране, благодарение на плъзгащият Е образен профил, използван за тях.

Характеристики:


Материал: Ламинирано ПДЧ;
Цвят: По избор
Дебелина на материал: 18 мм;
Дебелина на стъклото: 4 мм;
Брой вентилационни решетки: 6;


За цвят на терариумът, моля изберете една от опциите отгоре.

Цената на куриерските услуги варира според избраният метод и куриер. Ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за евентуално увеличение на цената.


Бъди първият да коментира този продукт!

Коментарите са спрени или не сте влезли в акаунта си!