Продукти

Щипка за лампа и нагревател
Щипка за нагреватели и лампи за терариумиЛека и удобна стойка за нагреватели и отоплителни крушки, подходяща за открити терариуми, аквариуми за ...
Цена 22.00 лв.

Нови артикули

Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.
Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.ОписаниеЧетворната дюза е предназначена за използване в големи терариуми, вивариуми и палудариуми, когато трябва да се напръска голяма площ и дюзата да се закрепи към тавана или стен...
Цена 70.00 лв.

Вертикален Терариум 60-60-120


» » » » Вертикален Терариум 60-60-120
Вертикален Терариум 60-60-120


Вертикален Терариум 60-60-120

Цена в Лева : 235.00 лв.
Цена за доставка на един продукт: 24.00 лв.

Цена за доставка на всеки следващ: 24.00 лв.


Номер на Продукта: Lam Ter Vert 60-60-120

Куриерска фирма:
Цвят на Терариумът:
Количество продукти: 


Модел на Терариум  - Примерен модел на терариум 60-60-120Вертикален Терариум 60x60x120  - цвят БрезаТерариум 60-60-120 - Дъб Тъбако


Изработен вертикален терариум от ПДЧ материал, подходящ за много видове вървесни змии и влечуги.


Подходящ за:Терариумът е подходящ за средно големи до големи животни, обичащи да се катерят или живеещи в клоните на дърветата, като някои видове смоци, дървесни видове змии, млади игуани, различни видове гущери и др.

Материал: Терариумът е от Ламинирано ПДЧ, което засилва неговите влагозащитни, хигиенични свойства и улеснява почистването. Богатият избор от цветове дава възможност за съчетаване с цвета на мебелите в помещението, позволявайки сливането с другите мебели, въвеждайки екзотика във всеки дом.

Вентилация: Терариумът е с 4 предни вентилационни решетки и 2 големи (10 см) в горната част на гърба на терариумът. По този начин се осигурява добра циркулация, предотвратяваща застояването на въздуха и появата на мухъл.

Вратички: Вратичките на терариумът са от 4мм стъкло, плъзгащи се върху Е образни лайсни. Вратичките могат да се махат, за по-лесно почистване и аранжиране, благодарение на плъзгащият Е образен профил, използван за тях.

Характеристики:


Материал: Ламинирано ПДЧ;
Цвят: По избор
Дебелина на материал: 18 мм;
Дебелина на стъклото: 4 мм;
Брой вентилационни решетки: 6;


За цвят на терариумът, моля изберете една от опциите отгоре.

Цената на куриерските услуги варира според избраният метод и куриер. Ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за евентуално увеличение на цената.Бъди първият да коментира този продукт!

Коментарите са спрени или не сте влезли в акаунта си!