Продукти

Т образен фитинг за пръскащи системи 8мм
Т образен фитинг за пръскащи системи 8ммОписаниеТ фитинга е предназначен за маркучи с диаметър 8мм.Той е съставна част от пръскащите систем...
Цена 3.00 лв.

Нови артикули

Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.
Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.ОписаниеЧетворната дюза е предназначена за използване в големи терариуми, вивариуми и палудариуми, когато трябва да се напръска голяма площ и дюзата да се закрепи към тавана или стен...
Цена 70.00 лв.

Стъклен терариум 55-35-35


» » » » Стъклен терариум 55-35-35
Стъклен терариум 55-35-35


Стъклен терариум 55-35-35

Цена в Лева : 60.00 лв.
Цена за доставка на един продукт: 15.00 лв.Изчерпани количества

Номер на Продукта: glass_viv 55-35-35

Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35
Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35Стъклен Терариум  - размери: 55-35-35

Стъклен терариум от 4 мм прозрачно стъкло, подходящ за много видове змии, гущери и др влечуги.


Подходящ за:Терариумът е подходящ за малки, до средни животни, като малки видове смоци, млади змии до 1 метър, леопардов гекон, малки игуани, хамелеони и др.

Материал: Терариумът е от прозрачно стъкло, 4мм. Дебелината на стъклото е сметната спрямо силите и големината на животното което ще живее в него. Стъкленият терариум дава възможност за голям избор от начини на отопление, от Нагревателни килимчета и кабели, до керамични нагреватели и др.

Вентилация: Терариумът е с голям отвор под вратичките отпред, и втори в задната част на капака на терариума тип- европейска вентилация. Предният е 3 см висок и 40 см дълъг, горният отвор е 5см на 55см. Това осигурява диагонален въздушен поток, който по естествен начин движи въздуха. Самите отвори са покрити със здраво захваната метална мрежа. Така се предотвратяват застояване въздух, лоши миризми в терариума и развитие на мухъл и микроорганизми.

Вратички: Вратичките на терариумът са от 4мм стъкло, плъзгащи се върху Е образни PVC профили. Вратичките могат да се махат, за по-лесно почистване и аранжиране, благодарение на плъзгащият Е образен профил, използван за тях. Дръжките не са монтирани на снимките, предлагаме монтаж на дръжки по избор на клиента, за да са в унисон с другите мебели в помещението.

Мрежа: Мрежата използвана за вентилацията е ситна тънка метална но здрава, не раждаема, предотвратяваща избягването на животното и позволяваща спободен поток от въздух. Всички остри краища са покрити с PVC профил, против нараняване на животното.

Характеристики:


Размери: 55см/35см/35см д.ш.в.
Материал: Стъкло, PVC профил, Метална мрежа;
Цвят: Стъкло: Прозрачен , Лайсни: Бели, Мрежа: Металик
Дебелина на стъклото: 4 мм;
Брой вентилационни отвори: 2;Разгледайте страницата Често задавани въпроси при възникване на въпроси или се свържете с Нас!


Бъди първият да коментира този продукт!

Коментарите са спрени или не сте влезли в акаунта си!