Продукти

Светодиодна лампа за терариуми и аквариуми 1200lm
Светодиодна (LED) лампа за терариуми, палудариуми и аквариуми 1200lmTerrariums.eu Ви представя Светодиодна (LED) лампа, подходяща за т...
Цена 25.00 лв.

За контакти

econt

Нови артикули

Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.
Четворна едностранна гъвкава дюза с преход през стена.ОписаниеЧетворната дюза е предназначена за използване в големи терариуми, вивариуми и палудариуми, когато трябва да се напръска голяма площ и дюзата да се закрепи към тавана или стен...
Цена 70.00 лв.

Най-нови теми

Постнато от  admin  в категория:  Новини
Terrariums.eu вече може да се похвали с новият набор от Терморегулатори за терариуми и аквариуми на фирма Ringder - водеща фирма за измерване и температурен контрол.

Терморегулаторите са в няколко разновидности, като варират от плавно регулиращи с дневна и нотна температура, до семпли регулатори при които само задавате желаната температура и те се грижат за всичко останало.

Към гамата терморегулатори, сме добавили и влагорегулатори за почитателите на жабки и други високо влаголюбиви животинки.

Постнато от  admin  в категория:  Новини
Промяна в цените на еконт експрес за Terrariums.eu
Както повечето от Вас знаят, Еконт направиха промени в куриерските си услуги. Вече услугата "пощенска пратка", която започваше от 2.5 лв. не съществува. Този тип пратки ще се отнасят само за пликове за писма.

Пратките от сайта ще бъдат доставяни с минимална доставка до офис 3.36 лв. Към тази цена не е включена такса за наложеният платеж, която е 2.4% от сумата на наложеният платеж. Доставките до адрес остават непроменени с минимална цена 5.30 лв. без такса наложен платеж.

Напомняме Ви, че плащането може да бъде както чрез наложен платеж, така и по банков път или PayPal.Постнато от  admin  в категория:  Новини
Терморегулатори за терариуми и инкубатори в наличностТерморегулаторите са отново в наличност. Може да си ги закупите от онлайн магазина или по някой от другите посочени начини в сайта. Очаквайте скоро нови терморегулатори с автоматично превключване между охлаждане и отопление.


Постнато от  admin  в категория:  Новини
Нови продукти в каталогаМоже да се възползвате от новите продукти в магазина, също така някои от старите, които бяха изчерпани също са отново в наличност. Очаквайте скоро нови аксесоари за тераристика и модели на Стъклени и дървени терариуми.

Очаквайте скоро и нови наръчници и гайдове за отглеждане на различни видове екзотични животни и насекоми.


наръници за отглеждане на екзотични животни


Отиди на страница  [1] 2 3